Notícies

qualitat4

TRANSVINYOTS és una empresa que compta amb l’experiència de tres generacions realitzant el servei de recollida de residus sòlids urbans (RSU) al municipi de Puig-reig i que posteriorment ha ampliat els seus serveis a la resta de municipis que formen el Baix Berguedà i el Bages.  

Llegeix més...

Des de Transvinyots em impulsat una iniciativa per ajudar a persones en risc social a millorar les seves condicions de vida i la seva inclusió a la societat especialmente en el món laboral.

La nostre missió és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Aquestes accions pretenen donar un servei de canvi i transformació social a qui més ho necessita i fomentar l’autonomia de les persones que viuen en risc d’exclusió social.

 

 

 

 

 

 

La direcció empresarial està copada per dones . La junta directiva de Transvinyots està formada per 5 dones i 1 home beneficiant la empresa amb una visió diferent en el sector

La desigualtat entre els salaris dels homes i les dones és un problema que costa acceptar socialment i que cal combatre de manera integral des de la formació i la cultura d'empresa. Per aquest motiu Transvinyots aposta per una igualtat salarial. 

 

 

 

 

 

 

 

EMAS NumReg CAS COLOR

Transvinyots SL

           Carrer Sant Marçal, 72
           Pol. Industrial, La Sala, parcela 5

           08692 Puig-Reig (Barcelona)

           Tel. 93 838 08 04

            Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   
           
   
       Segueix-nos a les xarxes socials            

 facebook.png  instagram.png

S5 Box